Viktig informasjon om nytt medlemsregister

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Alpint, Langrenn, Nyheter, Skiskyting,

Hovedstyret i Gjøvik Skiklubb innfører nå et nytt system for å holde orden på medlemmer, kontingenter, treningsavgifter o.l. Dette er lenge etterspurt, og langrenn håper at alle er med å gjøre overgangen lettest mulig. Systemet bygger på minidrett.no som mange kjenner fra påmeldinger til renn o.l.

Det er svært viktig at alle gjør den jobben som skal gjøres med å sjekke og ajourføre de opplysninger som ligger inne for deg og evt. dine barn. Husk at ved familiemedlemskap må alle være registrert. For skiklubben er dette svært viktig. Overføringer tilbake fra skiforbundet baserer seg på relle medlemstall.

Riktige opplysninger i minidrett.no er også grunnlaget for at en vil få de medlemsfordeler som klubbens medlemmet skal ha hos våre samarbeidspartnere som f.eks. Amundsen sport.

Her er link til infoskrivet fra hovedstyret: Ny løsning for medlemsadministrasjon i Gjøvik Skiklubb