Velkommen til Gjøvik Skiklubbs nye nettsider!

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Nyheter,

Du har nå kommet til skiklubbens nye nettsider. Vi håper å fylle disse sidene med god og aktuell informasjon både tekstmessig og bildemesig, slik at servicen overfor medlemmene og andre besøkende blir kraftig forbedret.

Selve designet av sidene har vi brukt profesjonelle krefter til, men allikevel holdt oss innenfor klubben. Elisabeth Sveum - Design På To Hjul har blitt engasjert som webdesigner, og  vi er svært fornøyd med resultatet. Rent, pent og oversiktlig.

Fortsatt er ikke alt ferdig og alt oppdatert, men mye vil fylles på når verktøyene tas i bruk for fullt framover..

Langrenn og Alpint har egne sider for de ulike treningsgruppene, og på Langrenn sine sider er også den nye Facebooksiden Gjøvik Skiklubb 1886-Langrenn integrert. Dette gjelder også Alpint, der facebooksiden Gjøvik Skiklubb-alpin er integrert.

Værstasjonen som viser været på Øverby, finnes på langrennssidene.