Skisamling 01-02.12 på Ilsetra

Posted by Jon Arne Schjetne, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter,

Årets skisamling for langrennsgruppa blir avholdt lørdag 01.12 og søndag 02.12 på Ilsetra på Hafjellstoppen. Vi satser på bra med snø innen den tid, det ser jo lovende ut pr i dag, og vi håper at mange store og små har muligheten til å bli med på samlinga.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når det nærmer seg og trenerne for hver enkelt gruppe lager program for sine løpere, men i grove trekk blir det oppmøte på Ilsetra tidlig formiddag på lørdag. Det blir da ei økt på ski før lunsj og ei økt etter lunsj, før vi sjekker inn på leilighetene. Det er muligheter for både ombytte og dusj etter første økt før lunsjen inntas. Søndag trener vi ei økt etter frokost og spiser felles lunsj før vi reiser hjem. De som eventuelt ønsker, så er det selvsagt muligheter for å gå ei andre økt på søndagen.

Vi legger opp til fine skiturer og sosialt samvær for både aktive og foreldre mellom turene.

Vi bor på leiligheter med to soverom, men spiser alle måltider felles inne i restauranten. Ilsetra har godt med plass og flere stuer, så vi skal slippe å sitte på hver vår leilighet.

Pris for ei natt med frokost, lunsj og middag er 695,- pr person. Lunsjen på søndag før hjemreise dekkes av klubben.

Vi får fritt benytte oppvarmet utendørs svømmebasseng, badstueanlegg, osv.

Påmelding skjer til Frida Bekkelund på e-post frida@kjelstad.as (navn og alder) innen 12.11.18. Husk å gi beskjed om det er noen som har allergier som kjøkkenet trenger å vite om.

Velkommen til Ilsetra – Overnatting i Hafjell, Øyer og Lillehammer