Skiklubben med aktivitetsuke for barn i august!

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Alpint, Langrenn, Nyheter, Skiskyting,

Aktvitetsuke for kullene 2008-2010 med Gjøvik Skiklubb. 15-19.Aug 2016

Gjøvik Skiklubb inviterer til aktivtetsuke på Øverby for kullene 2008-2010 i uke 33. I tillegg til aktivitene i programmet, er det lagt opp til mye frilek.

Sted: Øverby, Gjøvik (skiklubbhytta)
Tid: Fri drop og henting mellom 09.00-15.00 Pris: 800kr. Medlemmer av Gjøvik Skiklubb kr 600.

Program:

Mandag: Sykkeløype
Tirsdag: Ulike aktiviteter med rulleskøyter/ sparkesykkel/ skateboard
Onsdag: Orientering + fotball
Torsdag: Turdag (ankomst Øverby senest kl10, henting tidligst kl14).
Fredag: Hinderløype i skogen avsluting med grilling kl 15.00. Foreldre og søsken er velkommen!

Ta med:

- Niste og drikke.
- Tøy og utstyr tilpasset gjeldende aktivitet og værforhold. - Ta med det utstyret dere har, IKKE kjøp utstyr for dette.
- Husk at barna skal være i aktivitet ute hele dagen.

Det vil være både frukt, vann og enkel sunn proviant tilgjengelig for barna hele dagen. Pølser til grilling på fredag ordner skiklubben.

Bemanning: 1 voksen pr 10 barn. Opplegget holdes av trygge voksenpersoner med god erfaring fra arbeid i barnehage gjennom Rett Bemanning. Trenere og eldre utøvere fra Gjøvik Skliklubb vil også være involvert.

Påmelding: Påmelding og betaling, kun for full uke. Valgritt fremmøte.
Påmeldingsfrist 10.juni. Gyldig og bindende påmelding ved å overføre penger til GSK: 1203.79.75328, merk med AU16 og barnets navn. Mail med barnets navn, fødselsår og foresattes kontakinfo sendes larselton@rettbemanning.no

Ved spørsmål, ta kontakt med: Lars Elton Myhre, 48265801, larselton@rettbemanning.no