Øverbystafetten avlyses

Posted by Ingerid Lunde, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter,

Gjøvik Skiklubb har i kveld besluttet at Øverbystafetten lørdag 20. mars avlyses.

Vi har i det lengste planlagt for og arbeidet med å kunne gjennomføre arrangementet på en smittevernmessig forsvarlig måte. Med de siste dagers smitteøkning og forhøyede tiltaksnivå i flere av våre nærliggende kommuner, senest Østre Toten, samt oppdaterte tiltak for Gjøvikregionen i kveld, er vår vurdering at en gjennomføring av et så vidt stort arrangement med deltagelse på tvers av kommuner vil medføre en unødvendig stor risiko på det nåværende tidspunkt.

Ovenfor deltagende klubber, løpere og ledere beklager vi dette på det sterkeste, men i denne situasjonen må liv og helse komme først og vi må alle ta vår del av ansvaret for å hindre videre spredning av viruset.

Dersom smittesituasjonen i Gjøvik holder seg stabil og det ikke blir vesentlige endringer i kommunens tiltaksnivå, kommer vi i stedet til å invitere klubbene i Gjøvik kommune til en lokal stafett onsdag 24. mars. Aktuelle klubber vil motta invitasjon direkte.