Oppstart skitrening Gruppe 1 (født 2008-2009)

Posted by Jon Arne Schjetne, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter, Treningsgruppe 1 - Langrenn,

Tirsdag etter høstferien (10. oktober) kl 18:00 starter skitreninger for løpere født 2008-2009 (Gruppe 1). Skitreningene kommer til å være på Øverby hver tirsdag fremover og varer omlag 1 time. Treningene avsluttes med saft i klubbhytta. Husk å ta med skistaver og refleksvest på alle økter.

Det kommer til å være fokus på lekbasert trening av basisferdigheter.

Vi håper at en av foreldrene på gruppa kunne tenke seg å være oppmann for Gr 1. Arbeidsoppgaven går ut på å sende ut info og fordele arbeidsoppgaver i forbindelse dugnadene for de klubbrennene som Gr 1 er ansvarlig for. Snakk gjerne med oss trenerne om dette.

Trenerne for gruppa er Silje Brobakken, Silje B Eriksen og Jo-Ørnulf Åslund.

Det er opprettet en FaceBook gruppe hvor vi kommer til å legge ut informasjon som gjelder Gr 1, så følg med på "Gjøvik Skiklubb - Langrenn Treningsgruppe født 2008-2009".

Velkommen til skisesongen 2017-18!

Trenerne