Nyttårsfest med Ingvild i Lenzerheide!

Nyttårsfest med Ingvild i Lenzerheide!

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter,

Etter en meget god start på sesongen og stadig stigende form, tok Ingvild det siste steget opp på seierspallens høyeste trinn på årets siste dag. I sveitsiske Lenzerheide viste hun gjennom hele dagen at det nå var det hennes tur. Beste tid på prologen, grei seier i kvartfinalen, seier i semifinalen og et flott kontrollert finaleløp der hun til slutt spurtet ned Astrid U. Jacobsen medførte at hun både leder Tour de Ski sammenlagt i tillegg til at hun har sprinttrøya.

Få var veldig overraskede over dagens seier. Post og Bjørn i NRK-sporten mente allerede i Oberhof at det kunne være Ingvilds tur. Hun vant jo prologen der også, og i dag sa de tidlig at hun var en mulig seierherre. Men alt skal klaffe hvis det skal bli seier. Mange husker også fjorårets renn på samme sted, der Ingvild stoppet opp på oppløpet og ga sikker finaleplass til Kristin Størmer Steira. Heldigvis gikk hun videre som lucky loser og tok til slutt andreplass etter Kikkan Randall. Mange følelser da også.

I dag gratulerer vi i skiklubben Ingvild med hennes første individuelle seier i topp internasjonalt selskap, og ønsker godt nyttår!