Meget sterkt løp av Håkon på dagens fellesstart!

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter,

30 km fellesstart med skibytte under NM på ski i dag, ble en stor opptur for Håkon Ramstad. - Det beste skirennet jeg har gått på 3 år, uttalte han til OA etter målgang.

20.plass i et startfelt der de aller fleste av våre beste stilte opp for å slåss om OL-billetter og kongepokal, er meget sterkt og veldig gledelig for Håkon som har slitt med mye sykdom og avbrudd de siste sesongene. Han avsluttet junioralderen med å bli norgesmester på 20 km fristil som 20-åring, men siden det har han sjelden fått vist hva han har inne. I dag gikk han sitt beste skirenn som senior så langt og var med hele vegen.

Vi gratulerer med et sterkt løp!

I morgen går Håkon startetappen på Gjøvik Skiklubbs herrelag i stafetten. De to andre på laget er Amund Brennbakken og Sondre Bollum.

Damelaget består av Anne Marthe Brenden, Tuva Bakkemo og Ingrid Sørumshaugen.

Vi ønsker lykke til!