Liatoppen skiskytterfestival

Posted by Stein Bollum, With 0 Comments, Category: Nyheter, Skiskyting,

Gjøvik skiklubb avsluttet skiskyttersesongen 2013-14 på verdens største skiskytterarrangement på Liatoppen i Ål 4-6 april.
Gjøvik stilte med 6 utøvere fra 11-12 år og for første gang deltok klubben i stafett.
I tillegg til utøvere, var vi totalt 18 stk inkludert foreldre, søsken og trenere som ble innlosjert på 2 hytter.
Det var en stor opplevelse for utøverne å få møte 1150 andre skiskyttere og noen kjente
Verdensstjerner som brødrene Bøe, Solemdal, Skjelbreid, Hjelmeseth m.fl. Mange autografer ble det også.
Fredag var det åpningsshow i Ål sentrum og lørdag premieutdeling i kulturhuset. På kveldene var det fellesmiddag
I en av hyttene.

Gjøvik skiklubb fikk god pr. da skiskytterpresidenten Tore Bøygard, som var speaker, synes det var hyggelig at det er
blitt skiskyttermiljø på Gjøvik igjen.
Utøverne presterte utrolig bra, spesielt på skytebanen, til tross for å vært skiskyttere bare i 6 måneder.
Konklusjonen for helgen var at ALLE vil være med også neste år. Kanskje også flere fra Gjøvik.

Link til resultater og arrangementet

liatoppen liatoppen2 liatoppen4 liatoppen5