Klubbtøy sesongen 2016

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter, Skiskyting,

De kongeblå og hvite fargene har vært godt synlige på Øverby, på skirenn utover landet og i marka i mange år. Det gir en egen fellesskapsfølelse og tilhørighet i å være kledd likt.

Langrennsutvalget har lagt vekt på at klærne fra år til år skal være gjennkjennelige og designet ikke skiftes ut for ofte. Vi var en av de første klubbene som valgte klær fra Swix´ klubbkonsept, Swix Original, og dette har vi fortsatt med.

Årets oppvarmingsklær og racingdresser har nøyaktig samme design som de to siste år, kongeblått og hvitt med en liten gullstripe i mellom.

Det tilbys juniorstørrelser i to kvaliteter: StarX og TeamX, hvor StarX er den tynneste og TeamX noe varmere.

Dame/herrestørrelser tilbys i to kvaliteter; StarX og MissionX, hvor StarX er den tynneste og MissionX er noe varmere.

Der tilbys jakke, vest og bukse.

Når det gjelder racingdress finnes det bare to-delt i juniorstørrelsene, mens det i voksenstørrelsene tilbys både heldress og to-delt.

Det tilbys også lue og pannebånd.

Dette bestilles som før i Swix Original sin nettbutikk og leveres ut hos vår samarbeidspartner, Sport1 Amundsen på CC.

Klikk deg inn på nettbutikken her: http://teamservice.original.no   Brukernavn er gjovikski

Det har vært etterspurt en varm jakke til bruk før og etter renn på kalde dager og ikke minst for foreldre og støtteapparat. Fra Swix sitt sortiment har vi funnet fram til dunjakka Glacier. Den leveres både i dame- og herremodell, samt unisex juniormodell. Denne tilbys i fargen New Navy som er mørk blå, noe som kan være greit med tanke på varighet. Foret er i kongeblått. Disse jakkene tilbys til fornuftige priser og skal ha GJØVIK SKIKLUBB på ryggen og klubbmerke og sponsormerker i hvitt på brystet. Denne jakka prøves og bestilles hos Sport1 Amundsen.

I uke 42 vil det være mulig å prøve alle modellene i klubbkolleksjonen, både tøyet fra Swix Original og dunjakka, hos Sport1 Amundsen før du bestiller.

Nettbutikken vil være åpen ut uke 42. Da stenger den, bestillingene går til produksjon og tøyet leveres 5 uker senere.

for eventuelle spørsmål, ta kontakt med

Unni Hella Bakkemo, 932 37 753

Elling Langedal, 918 36 471