Klubbrenn 22. januar – oppsummering og resultater

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter,

Da var årets andre klubbrenn avviklet. Fra arrangørsiden var erfaringen at ting fløt bedre og alle har fått riktige resultater. Akkurat 100 stk hadde meldt seg på via nettet. Dette gjør det som skjer før start mye lettere og raskere for både arrangører og løpere. Vi oppfordrer alle til å bruke denne muligheten. Følg med på hjemmesida, link blir lagt ut.

Resultatliste ligger som link nederst i denne artikkelen. Vi ønsker å finne ut hvem som gikk med startnummer 5. Vedkommende kan henvende seg til eramstad@bbnett.no.

Tidene på de juniorene og seniorene som startet i fellesstarten er også 30 sekunder for gode, innbyrdes forskjell er altså korrekt.

Takk til faste arrangører og til dere fra Gruppe 1 som stilte på dugnad. Alle er nødvendige for at en skal kunne holde skirenn for nesten 200 løpere fra 4 år til 60 en onsdagsveld.

Bilder fra klubbrenn ønskes hver uke. Mange tar sikkert bilde av sine håpefulle på klubbrenn. Vi ønsker bilder som kan brukes på hjemmesida fra hvert klubbrenn. Disse kan sendes til ell-lang@online.no eller som MMS til 918 36 471.

Her er RESULTATER