Klubbrenn 12. januar

Posted by Ingerid Lunde, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter,

Her kommer fortløpende resultater fra klubbrenn

Her finner du startlista for kveldens renn

For de fra 11 år og oppover er løypene til vinterens klubbrenn noe forandret fra tidligere år.
Løypekart:

Løypekart

Vi inviterer til sesongens første klubbrenn onsdag 12. januar. Første start fra kl. 18.00. Rennet går i fri teknikk.
Påmelding gjøres via Min Idrett innen tirsdag 11. kl. 20.00.  Alle må forhåndspåmelde seg. Etteranmelding er ikke mulig.  Dersom du ikke har tilgang til Min Idrett send en e-post til iaslunde@online.no.
Link til påmelding

Gjeldende smittevernregler setter en grense på 100 deltagere. Dersom flere enn hundre melder seg på, vil deltagerantallet reduseres i følgende rekkefølge:
1. Seniorklassen kuttes ut.
2. Klubbens medlemmer prioriteres i øvrige klasser.
3. Påmeldingstidspunkt legges til grunn for øvrige.

Støtteapparat kommer i tillegg til deltagerne.  Vi oppfordrer likevel til at støtteapparatet reduseres til ett minimum.
Alle tilstedværende personer plikter å registrere seg i vårt registreringssystem.

Vi minner også om følgende smittevernregler:
1. Hold deg hjemme hvis du er syk eller har symptomer.
2. Hold god avstand
3. Husk god hånd-og hostehygiene.