Klubbekledning

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Nyheter,

BESTILLING AV KLUBBTØY

Nettbutikker er åpen fra 5. oktober til midnatt 15. oktober

Mandag 5. oktober åpner Gjøvik Skiklubb sin nettbutikk for bestilling av klubbtøy. Nettbutikken stenger midnatt torsdag 15.oktober. Dette er aller siste frist for leveranse før nyttår.

I nettbutikken finner du:

• Overtrekksdress, jakke og bukse (Star X, samme modell som klubben har hatt i mange år)
  • Vest
  • Konkurransedress. Både heldress og todelt. Heldress er kun i voksenstørrelse, både dame og herre.
  • Lue og pannebånd
  • Overtrekksdress varm variant med ull innerst mot kroppen (Mission W for voksne)
  • Overtrekksdress varm variant junior (Extreme)

Klubbtøy kan prøves hos Sport1 Amundsen i nettbutikkens åpningstid, 5. til 15. oktober.

Det er også mulig å bestille dunjakke fra SWIX. Dette gjørs direkte hos Sport1 Amundsen. Se informasjon fra butikken her:

SWIX DUNJAKKER – BEGRENSET ANTALL

Swix skulle egentlig kommet med en ny dunjakke i år, men grunnet koronasituasjonen tidligere i år ble denne kansellert. Vi klarer å skaffe et lite parti av den forrige modellen men utvalget er begrenset. Det er kun barnestørrelser og opp til L i unisex som kan leveres.

For de som ønsker dunjakke levert i år er det viktig at vi får bestillingen innen fristen.

Kan prøves og bestilles hos Sport 1 Amundsen mellom 01.10 og 15.10. Jakkene leveres i slutten av november.

Det er 30 % rabatt på dunjakkene ved forhåndsbestilling. Prisene blir da som følger:

JR, str. 128 til 164 kr. 910,-

Herre, str. XS til L kr. 1400,-

Det er ønskelig at så mange som mulig benytter klubbens tøy til trening og konkurranse. Det er viktig med tanke på sponsorer, men viktigst av alt for klubbfølelsen. Klubben det er VIJ Jo flere med samme type tøy, jo bedre.

Brukernavn og passord til nettbutikken offentligjøres samme dag som den åpner. Informasjonskanalen er Facebook og klubbens nettside. Her må hver enkelt av dere opprette egen profil i nettbutikken.

Husk å overhold åpningstiden til nettbutikken. Det er ikke mulig å åpne den igjen etter stengetid. Hvis behov kjører vi en suppleringsrunde i november/desember, men da vil det ikke bli levering før på nyåret. Benytt sjansen nåJ

For øyeblikket vet vi lite om hvordan rennsesongen blir, men ønsker alle en god og morsom skisesongen!

Hilsen Gjøvik Skiklubb langrenn