Corona – Ingen treninger eller aktivitet i tiden fremover!

Posted by Pål Vist, With 0 Comments, Category: Alpint, Arrangement - Langrenn, Damegruppe, Fartsfylt HA-sprint på Gåsbu, Langrenn, Nyheter, Rekruttgruppa - Langrenn, Skiskyting, Styreprotokoller, Treningsgruppe 1 - Alpint, Treningsgruppe 1 - Langrenn, Treningsgruppe 2 - Alpint, Treningsgruppe 2 - Langrenn, Treningsgruppe 3 - Langrenn, Treningsgruppe 4 - Langrenn, Øverbystafetten,

Som følge av Corona-pandemien har Skiforbundet akkurat besluttet at all aktivitet skal stoppes inn til videre, og ut fra vedtaket i skistyret antar man at det ikke vil bli noe mer aktivitet denne sesongen (skisesongen går frem til 30. april). Vi i Gjøvik skiklubb vil prøve å holder dere oppdatert via hjemmesiden og treningsgruppenes Facebooksider. Vi oppfordrer videre til å følge råd og retningslinjer som gis av myndighetene og helsevesenet.

Fra skiforbundet 20120-03-12:

"Skistyret har i formiddag fattet følgende beslutning som hvert øyeblikk publiseres på NSFs nettsider:

Norges Skiforbund anbefaler at all organisert aktivitet i organisasjonen opphører for resten av sesongen og frem til 30. april. Dette besluttet Skistyret i et møte torsdag formiddag, som et tiltak for å bidra til å hindre spredning av Koronaviruset og lette belastningen for lokale helsemyndigheter.

Norges Skiforbund vil understreke viktigheten av at alle våre medlemmer, klubber og kretser tar ansvar for å bidra i den dugnaden vi alle nå må ta del i."