Informasjon om handledager 11.- 12. og 13. november

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter, Skiskyting,

Til uka kommer høstens handledager hos Sport1 Amundsen på CC, klubbens samarbeidspartner på utstyrssiden. Onsdag 11. november fra 12.00 til 20.00 vil butikken være full av representanter fra de viktigste leverandørene av langrennsutstyr. Benytt denne ettermiddagen/kvelden til å få god faglig hjelp før du kjøper inn det du har behov for før en ny sesong.

Her er invitasjonen fra butikken:

Handlekveld hos Sport 1 Amundsen 11 november

Rabattene som er beskrevet i invitasjonen gjelder også torsdag 12. november og fredag 13. november, men disse dagene vil det ikke være representanter fra leverandørene til stede.

I tillegg har Gjøvik Skiklubbs medlemmer mulighet til å bestille smøreprodukter fra Swix og Rode til 30% rabatt gjennom klubben. Dette blir en fellesbestilling der levering blir ca. 1 desember. Bestillingsskjema fåes ved henvendelse til Elling Langedal (ell-lang@online.no) . Varene leveres ut og faktureres fra klubben.