Info om medlemskontingentkrav.

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Alpint, Langrenn, Nyheter, Skiskyting,

Betalt medlemskontingent er inngangsbiletten til all deltakelse i Gjøvik Skiklubb, som i alle andre idrettslag. Her er info fra hovedstyret om innbetaling for 2015:

Gjøvik Skiklubb har nå sendt ut medlemskontingent for 2015.

I år sender vi ut både på mail og i posten, da vi mangler mange mailadresser.

Alle som er i familie vil motta en mail pr. familiemedlem, men kontingentkravet er det samme. Når en i familien betaler, blir dette oppdatert på alle familiemedlemmene.

Gå inn på Minidrett (www.minidrett.no) og oppdater at alle opplysninger om deg og din familie er riktige. Under betaling finner dere kontingentkravet som dere kan betale med kort eller Buypass hvis dere har det. Dere kan også betale kontingenten i nettbanken med KID.

Tekniske spørsmål rettes til Idrettens support på telefon 03615 (hverdager kl. 08.00-20.00) eller e-post support@idrettsforbundet.no. Det er også hjelpefunksjoner i de fleste bildene dere er inne i.

Vil dere endre kontingenttype, send mail til finn.f@online.no som er vår medlemsansvarlig i Gjøvik Skiklubb.