Her er informasjon om samarbeidsavtalen mellom Gjøvik Skiklubb og Amundsen Sport.

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Alpint, Langrenn, Nyheter, Skiskyting,

Som tidligere informert, så har Gjøvik Skiklubb Langrenn inngått samarbeidsavtale med Amundsen Sport på CC. Forretningen har lang historie på Gjøvik, og er en veldrevet sportsforretning med fullsortiment vareutvalg.

Vi håper og tror samarbeidet skal bli til god nytte for begge parter og oppfordrer våre medlemmer til å bruke forretningen så mye som mulig. Som dere vil se har skiklubben en bl.a. en kicback-avtale der en prosentandel av salg registrert som Gjøvik Skiklubb-salg, går tilbake til klubben.

Det første som skjer er handlekveld for klubbens medlemmer onsdag 3. desember med spesielt gode tilbud og ekstra mye fagfolk i butikken. egen sak om dette kommer her i morgen onsdag 26. november.

Her er detaljene i avtalen med rabattordningene for våre medlemmer:Avtale GSK-Amundsen