Gjøvik Skiklubb skiskyting – vinner av Ole Einar Bjørndalen-fondet!

Posted by Are, With 0 Comments, Category: Nyheter, Skiskyting,

Gjøvik Skiklubb skiskyting var en av 4 heldige vinnere av 3 profesjonelle skiskyttergevær fra Ole Einar Bjørndalen-fondet.

Torsdag 16. august gikk utdelingen av stabelen på XL-BYGG sitt anlegg på Kolbu på Toten. Ole Einar Bjørndalen-fondet er et samarbeid mellom XL-BYGG, Norges Skiskytterforbund (NSSF) og Ole Einar Bjørndalen. Fondets intensjon er å sørge for at klubbenes skiskyttertalenter kommer seg videre gjennom å sørge for at de har tilgang på profesjonelle geværer i en viktig utviklingsfase. Geværene er klubbens eiendom og lånes ut til aktuelle utøvere i klubben for en definert periode.

Entusiasmen var stor da de fremmøtte fikk mulighet til å duellere mot skiskytterkongen selv i laserskyting samt at de fikk omvisning i smøre traileren av Smøresjef Tobias Dahl Fenre.

Dette er en viktig gave som gir muligheter for nåværende og framtidige utøvere i Gjøvik Skiklubb skiskyting.