Fantastisk kveld med i Ingvild I Fjellhallen!

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter,

Fjellhaven var fylt opp med ca 700 mennesker. Smakfullt lyssatt scene med storskjerm. NRK og TV2 tilstede, samt vår lokalavis OA som også sendte det hele direkte over nettet. Gjøvik Olympiske Anlegg på oppdrag fra Gjøvik Kommune og Gjøvik Skiklubb hadde virkelig lagt alt til rette for at vi kunne gi Ingvild en mottakelse hun fortjente. Ved inngangen stilte våre yngste løpere opp i klubbfarger og stod æresvakt.

Trygve Rønningen ledet lett og elegant programmet som innholdt feiende fanfarer og melodier fra Gjøvik Bybrass, tale og gave fra Gjøvik Kommune ved ordfører Bjørn Iddberg. Skiklubben hyllet Ingvild med tale fra Elling Langedal og et maleri og blomster som ble overrakt av Kari Siem og Ingerid Lunde. Klubben lovte også tett med kjente ansikter rundt løypene på Lugnet i Falun hvis Ingvild tok seg til ski-VM der neste år.

Fra de lokale samarbeidspartnerene overrakte Nils Jebsen gave og lykkeønskninger. Skipresident Erik Røste og langrennssjef Åge Skinstad ble intervjuet av programlederen og Åge spøkte litt med hennes konkurranseinstinkt, men mente også at skulle en nå dit Ingvild har, så må en ha denne lille ekstra bestemtheten. Skipresidenten fortalte fra ærestribunen under lagsprint finalen i OL, der han måtte være sekundant for dronningen. Hun var bekymret for at Saarinen skulle spise opp forspranget Ingvild hadde på sin siste etappe. Det trengte hun som alle på Gjøvik vet, ikke å være.

Hovedpersonen selv fortalte at hun hadde vært litt spent på hvor mange som kunne komme, men at hun var overveldet over antallet og mottakelsen hun hadde fått.  Da hun ble presentert og kom inn på scenen ble det stående trampeklapp i Fjellhaven.

Sammen fikk vi gjenoppleve de store øyeblikkene fra Sotschi og det var nok noen tårevåte øyne på enkelte i Fjellhaven da.

Til slutt takket Ingvild alle som har støttet henne på vegen, alle frammøtte og de som hadde fått i stand mottakelsen.

Gjøvik Skiklubb takker også alle som planla, bidro, møtte opp og gjorde denne kvelden til et høydepunkt i klubbens 128-årige historie!

ingvildfest-7...