Birkebeineren nærmer seg!

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Alpint, Langrenn, Nyheter, Skiskyting,

Buss til birkebeinerstarten på Rena lørdag 16. mars

Turrenngruppa i Gjøvik skiklubb vil også i år sette opp minibuss til starten på Rena. Bussene går fra Circle K stasjonen på Mjøsstranda (ved siden av Mc.Donalds) direkte til startområdet på Rena. Bussene vil stå i startområdet på Rena så lenge det er behov.  Det vil være mulig å sende klær/utstyr med bussen tilbake til Gjøvik. Transport hjem fra Lillehammer ordnes av den enkelte.

Avreisetidspunkt: kl 05.00. Avhengig av antall påmeldte med seint starttidspunkt vil vi vurdere en avgang kl 06:00 også. Buss med avgang kl 05:00 fylles opp først.

Antatt reisetid 1 time og 45 minutter.

Betaling kan vipses til 90174935 (med meldingen  ‘Birkenbuss’ og ‘navn’) eller betales kontant på bussen:

Medlemmer kr 250,-

Ikke-medlemmer kr 350,-

Prisen er avhengig av hvor godt vi får fylt opp bussene og vil kunne bli justert.

Frist for bestilling av plass er 01. mar.

Det er begrenset med plasser på bussene, og løpere som er medlem i Gjøvik Skiklubb og representerer klubben i rennet, vil bli prioritert (”først til mølla”). Bekreftelse på plass i en av bussene gis ca 4. mars.

Bestilling av plass (angi ønsket avreisetidspunkt kl. 05:00 eller 06:00), sendes til Roar Rise, roar.rise@telenor.com , eller SMS til  901 74 935 .