Betaling av medlemskontingent for 2016.

Posted by Elling Langedal, With 0 Comments, Category: Alpint, Langrenn, Nyheter, Skiskyting,

I dag har dere mottatt mailer for betaling av medlemskontingent for 2016. Vi beklager at det kommer flere mail til samme familie, men systemet krever at det sendes en mail pr. medlem.

Her er info:

MEDLEMSKONTINGENT FOR GJØVIK SKIKLUBB FOR 2016

Gjøvik Skiklubb har nå sendt ut medlemskontingent for 2016.

I år sender vi ut på mail gjennom www.minidrett.no og håper de fleste betaler inn betalingsfristen, da Gjøvik Skiklubb sparer mye tid og penger hvis vi slipper å sende medlemskontingenten i posten. I år sender vi i posten kun de som ikke har betalt innen oppgitt betalingsfrist.

Alle som er i familie vil motta en mail pr familiemedlem, men kontingentkravet er det samme. Når en i familien betaler, blir dette oppdatert på alle familiemedlemmene.

Gå inn på Minidrett (www.minidrett.no) og sjekk at alle opplysninger om deg og din familie er riktige.

Under betaling finner dere kontingentkravet som dere kan betale med kort, med Buypass eller i nettbanken med KID. Etter at betalingen er registrert kan dere selv hente ut medlemskortet i Minidrett under fanen medlemskap. Fra 01.01.2016 kan dere hente ut medlemskortet for 2016, før det gjelder kortet fra i fjor.

Tekniske spørsmål rettes til Idrettens support på telefon 03615 (hverdager kl. 08.00-20.00) eller e-post support@idrettsforbundet.no. Det er også hjelpefunksjoner i de fleste bildene dere er inne i.

Vil dere endre kontingenttype, send mail til finn.f@online.no som er vår medlemsansvarlig i Gjøvik Skiklubb.