Bestilling av klubbtøy

Posted by Ingerid Lunde, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter,

Tirsdag 20.september åpner Gjøvik Skiklubb sin nettbutikk for bestilling av vinterens klubbtøy.

Klubbtøy kan prøves hos Amundsen Sport1 i nettbutikkens åpningstid.

I år er vi så heldige at Gjøvik Skiklubb sponser 500 kroner per overdel (begrenset til 3 stk overdel per aktiv utøver under 25 år) og vi håper at dette fører til mange i nytt klubbtøy utover vinteren! Rent praktisk må hver enkelt sende inn kjøpskvittering etter bestilling. Her må navn/alder på utøver kjøpet gjelder, samt kontonummer, sendes til økonomiansvarlig i hovedstyret. Dette er Ola Holmestad (ola.holmestad@gmail.com).

Det er ønskelig at så mange som mulig benytter klubbens tøy til trening og konkurranse. Det er viktig med tanke på sponsorer, men viktigst av alt for klubbfølelsen. Klubben det er vi. Jo flere med samme type tøy, jo mer synlige er vi.

Husk å overhold åpningstiden til nettbutikken. Det er ikke mulig å åpne den igjen etter stengetid. Hvis behov, kjører vi en suppleringsrunde i november/desember, men da vil det ikke bli levering før i 2023. Benytt sjansen nå

Lykke til med skisesongen!