Bestilling av klubbtøy for sesongen 2021/2022

Posted by Ola Holmestad, With 0 Comments, Category: Langrenn, Nyheter,

Tirsdag 21. september åpner Gjøvik Skiklubb sin nettbutikk for bestilling av vinterens klubbtøy. Bestilling gjøres på https://www.bravteamwear.no - trykk på "Teamshop" og skriv inn brukernavn gjovik. Varene leveres til Amundsen Sport på CC som tidligere. Nettbutikken stenger midnatt søndag 3. oktober. Si i fra til alle du kjenner i klubben om dette, siden bestillingen er noen uker tidligere denne gangen, for å sikre levering før jul.

I nettbutikken finner du:

• - Overtrekksdress, jakke og bukse (Star X som vi har hatt i mange år)
  • - Vest
  • - Konkurransedress. Både heldress og todelt. Heldress er kun i voksenstørrelse, både dame og herre
  • - Lue og pannebånd
  • - Overtrekksdress varm variant med ull innerst mot kroppen (Mission W for voksne)
  • - Overtrekksdress varm variant junior (Extreme)
  • - Dunjakke (med Gjøvik skiklubb-logo)

Klubbtøy kan prøves hos Amundsen Sport i nettbutikkens åpningstid.

I år er vi så heldige at Gjøvik Skiklubb sponser 500 kroner per overdel (begrenset til en overdel per aktiv utøver under 25 år) og vi håper at dette fører til mange i nytt klubbtøy utover vinteren! Rent praktisk må hver enkelt sende inn kjøpskvittering etter bestilling samt navn/alder på hvilken utøver kjøpet av overdel gjelder og kontonummer for refusjon til økonomiansvarlig i hovedstyret Ola Holmestad (ola.holmestad@gmail.com).

Det er ønskelig at så mange som mulig benytter klubbens tøy til trening og konkurranse. Det er viktig med tanke på sponsorer, men viktigst av alt for klubbfølelsen. Klubben det er VI :-). Jo flere med samme type tøy, jo mer synlige er vi.

Husk å overholde åpningstiden til nettbutikken. Det er ikke mulig å åpne den igjen etter stengetid. Hvis behov kjører vi en suppleringsrunde i november/desember, men da vil det ikke bli levering før godt utpå nyåret. Benytt sjansen nå!

Lykke til med skisesongen!

Info om nettbutikk