Gjøvik skiklubb alpint dekker påmeldingsavgift for sine løpere. Du melder deg selv på via skiforbundets terminliste og betaler selv . Klubben refunderer ved sesongslutt påmeldingsavgiften til de renn hvor du har deltatt, påmelding uten oppmøte dekkes ikke. Krav om refusjon av startkontingent sendes klubben (Pål Vist) ved sesongslutt, senest 15. mai.

NB: Du må ha registrert profil på www.minidrett.no for å få meldt deg på. Du må videre opprette konto i buypass som benyttes som betalingsløsning (se veiledning på minidtett.no).Har du spørsmål kontakt Morten Amundsen eller Pål Vist

Link til skiforbundets terminliste: http://skiforbundet.no/ARRANGEMENT/SKIRENN/Sider/terminlistevisning.aspx

Her er de mest aktuelle rennene for våre løpere (renn som er angitt som kvalikkrenn er "obligatoriske" for U14 og U16 løpere.

Ofisiell terminliste

Hvor Dato Gren /Kommentar
      SG SSL SL
Hafjell (ØTI) 28.des SSL   1