Åpningstider i påsken 2019 (uke 16)

Hovdebakken er åpen 12:00 til 18:00 alle dager i påsken.

Pris for dagskort er kr 170.

NB: Bakken kan bli stengt på kort varsel hvis snøforholdene tilsier at det ikke er forsvarlig å holde åpent!

2. påskedag er siste ordinære åpningsdag for denne sesongen. Etter dette vil bakken kun være åpen for klubbens treninger.

10% rabatt på årskort for medlemmer i Gjøvik skiklubb mot fremvisning av kvittering for betalt klubbavgift (taes ut fra www.minidrett.no )

Hovdebakken åpner på lørdag kl 12 og ønker alle nye og game skiløpere tilbake til bakken.
I år har vi endret layout på bakken, vesntre side sett nedenfra er nå treningstrasé for aktive løpere i skiklubben, men høyre område vil være for frikjøring og trening. "Jibbe-området" er nå flyttet helt til høyre side av bakken (sett nedenfra).
Me dette håper vi å få en bedre flyt i bakken og mindre farlige kryssinger over heistrasé og slalåmløyper!

Åpningstider i vinterferien 2019 (uke 9)

Hovdebakken er åpen alle dager i vinterferien fra kl 12:00 til 18:00

Pris på dagskort er 170 kr

Priser:

Vi holder prisene uforandret fra i fjor, betaling kontant eller med VIPPS:

Dagskort             170

Kveldskort         120

Årskort enkel    2000

Årskort familie 3800

Medlemmer i Gjøvik skiklubb får 10% rabatt på årskort mot fremvisning av betalt medlemskontingent (taes ut fra www.minidrett.no)