Aktivitetsuka 2019

Posted by admin, With 0 Comments, Category: Nyheter,

Gjøvik Skiklubb inviterer til aktivtetsuke på Øverby 13-16 august (man-tors uke 33). Tilbudet gjelder for barn født 2010-2013. Vi har satt et tak på 40 deltakere. Påmelding stenger når dette antallet er nådd. Tilbudet gjelder i år KUN for klubbens medlemmer.

Vi gjentar suksessen fra de siste årene, og arrangerer aktivitetsuke på Øverby siste uka før skolestart. Det legges opp til variert fysisk aktivitet gjennom hele uka. Sykkel, sparkesykkel, hinderløype, orientering, fotball, tur i skogen og sosiale aktiviteter mm. Alle vil også få en dag i Gjøvik Klatrepark, kostand for dette er inkludert i prisen. I tillegg til voksenstyrte aktiviteter, er det lagt opp til mye frilek. All aktivitet skjer på, og rundt Øverby, med klubbhuset som base.

Torsdag avslutter vi uka med medaljeutdeling og mingling for deltakere, trenere, hjelpere, foreldre og søsken.

Aktivitetsuka holdes av klubbens egne aktive ungdommer.
Detaljert ukeplan formidler vi ut når arrangementet nærmer seg.

Vi har 40 plasser som er forbeholdt klubbens aktive medlemmer innen langrenn, skiskytting og alpint. Påmelding er bindende.

Link for påmelding:

Håper vi ses i uke 33:)